Αστερούπολη

ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

BT Content Slider

Ανακοινώσεις

Ξεκινά σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 το πέμπτο «ταξίδι» της Αστερούπολης

0meresΞεκινά σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 το πέμπτο «ταξίδι» της Αστερούπολης.

Οι μικροί και οι πιο μεγάλοι φίλοι μας που θα επισκέπτονται τον πεζόδρομο Πλατέος από τις 24 έως και τις 31 Δεκεμβρίου θα μπορούν και φέτος να δουν ξωτικά, κλόουν, ξυλοπόδαρους, να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, να ακούσουν μουσική στις προγραμματισμένες συναυλίες, να γράψουν γράμμα στον Αι – Βασίλη, να ασχοληθούν με ζαχαροπλαστική, να παρακολουθήσουν δρώμενα που παρουσιάζουν πολιτιστικοί σύλλογοι, να κάνουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές ή να ακούσουν παραμύθια των Χριστουγέννων καθώς και να παρακολουθήσουν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους.

Το σημερινό πρόγραμμα, με το οποίο ανοίγει τις πόρτες του το φετινό χριστουγεννιάτικο χωριό της Αστερούπολης, είναι το ακόλουθο:

 

- Παιδικό καραόκε (από ώρα 17:30)

- «Καλέ μου Αϊ Βασίλη». Ο Αϊ Βασίλης διαβάζει τα γράμματα που του στέλνουν τα παιδιά και ετοιμάζει πυρετωδώς τα δώρα τους. Μα είναι τόσα πολλά… Άραγε θα προλάβει να τα παραδώσει έγκαιρα…;;

Η συγγραφέας Μαρία Ποπικώση διαβάζει το βιβλίο της, σε μια διαδραστική παρουσίαση με συμμετέχοντες του μικρούς επισκέπτες της Αστερούπολης, τον Αϊ Βασίλη και τα ξωτικά των Χριστουγέννων (για παιδιά προσχολικής ηλικίας έως και 10 ετών).

Ώρα 18:00

- Χαιρετισμός και καλωσόρισμα στην Αστερούπολη 2016.

Ώρα 19:00

- Η Αστερούπολη για μια ακόμη χρονιά την πρώτη της ημέρα φιλοξενεί μια συναυλία. Στη σκηνή η Λένα Αντωνίου και οι μουσικοί που τη συνοδεύουν θα μας «ζεστάνουν» για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Μαζί της οι Βασίλης Δούκας, Γιάννης Καζελίδης, Μανώλης Λιακόπουλος.

Ώρα 19:20

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ανακοινώσεις Ξεκινά σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 το πέμπτο «ταξίδι» της Αστερούπολης