Αστερούπολη

ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

BT Content Slider

Ανακοινώσεις

Εθελοντές - πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος

εθελοντισμός8 ΗΜΕΡΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ για μικρούς και μεγάλους!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ “ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗΣ”- ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Δείξτε την ευαισθητοποίηση και το φιλότιμο, που χαρακτηρίζει κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, στην κοινωνική προσφορά και την προώθηση πολιτιστικών δράσεων με τη μαζική συμμετοχή, το ομαδικό πνεύμα και τη φιλοξενία για όλες τις δράσεις κι εργασίες της “Αστερούπολης” με σκοπό την ψυχαγωγία και την προβολή του τόπου μας, δηλαδή του χωριού μας στην ευρύτερη περιοχή.

* Σας καλούμε και φέτος να αγκαλιάσετε τις προσπάθειές μας και να ζήσετε από κοντά αυτή τη μεγάλη γιορτή πολιτισμού ως εθελοντές και σας περιμένουμε στην πρώτη συνάντηση εθελοντών για ενημέρωση που θα γίνει την Κυριακή 2/12/18 στις 6:30 το απόγευμα στο γραφείο του συλλόγου έναντι Τράπεζας Πειραιώς.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Αστερούπολης

Λαϊκή Βραδιά

Σας περιμένουμε στην καθιερωμένη από την ίδρυση του συλλόγου μας καλοκαιρινή μουσική εκδήλωση(Λαϊκή βραδιά ) το Σάββατο 23 Ιουνιου στον πεζόδρομο Πλατέος στις 9μμ.

Λαϊκής βραδιά

Όπως κάθε Ιούνιο από τότε που ιδρύθηκε ο σύλλογος έτσι κ φέτος προχωράμε στη διοργάνωση Λαϊκής βραδιάς το Σάββατο 23 Ιουνιου 2018 στον πεζόδρομο Πλατέος μπροστά στο γραφείο του συλλόγου.
Μαζί μας οι Aca Pella με 5μελη ορχήστρα ....

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ανακοινώσεις