Αστερούπολη

ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

BT Content Slider

Ανακοινώσεις

Για 7η χρονιά η Αστερούπολη άνοιξε τις πύλες της

Για μια ακόμη χρονιά, την 7η, η Αστερούπολη και το χριστουγεννιάτικο χωριό της συνεχίζουν το ταξίδι τους.

Ένα ταξίδι γεμάτο με παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες, παραδοσιακά εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, συναυλίες, το ταχυδρομείο του Αη – Βασίλη, δρώμενα που παρουσιάζουν πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και χορευτικές παραστάσεις με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο στις οποίες πρωταγωνιστές είναι οι μικροί μας φίλοι. H πρώτη μέρα η Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου είχε κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγουδά  από την παιδική χορωδία της ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗΣ υπό τη διεύθυνση της κ, Ερμιόνης Γεωργιάδου,το άναμμα του ψηλότερου τεχνητού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Ακολούθησε συναυλία με τις Νικολέτα Ιωάννου και Σοφία Σκούνδρα οι οποίες μας ταξίδεψαν στις δεκαετίες του 80 κ 90 με το πρόγραμμα τους ''The Party Project''.

 

Εθελοντές - πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος

εθελοντισμός8 ΗΜΕΡΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ για μικρούς και μεγάλους!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ “ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗΣ”- ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Δείξτε την ευαισθητοποίηση και το φιλότιμο, που χαρακτηρίζει κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, στην κοινωνική προσφορά και την προώθηση πολιτιστικών δράσεων με τη μαζική συμμετοχή, το ομαδικό πνεύμα και τη φιλοξενία για όλες τις δράσεις κι εργασίες της “Αστερούπολης” με σκοπό την ψυχαγωγία και την προβολή του τόπου μας, δηλαδή του χωριού μας στην ευρύτερη περιοχή.

* Σας καλούμε και φέτος να αγκαλιάσετε τις προσπάθειές μας και να ζήσετε από κοντά αυτή τη μεγάλη γιορτή πολιτισμού ως εθελοντές και σας περιμένουμε στην πρώτη συνάντηση εθελοντών για ενημέρωση που θα γίνει την Κυριακή 2/12/18 στις 6:30 το απόγευμα στο γραφείο του συλλόγου έναντι Τράπεζας Πειραιώς.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Αστερούπολης

Λαϊκή Βραδιά

Σας περιμένουμε στην καθιερωμένη από την ίδρυση του συλλόγου μας καλοκαιρινή μουσική εκδήλωση(Λαϊκή βραδιά ) το Σάββατο 23 Ιουνιου στον πεζόδρομο Πλατέος στις 9μμ.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ανακοινώσεις